Експерт по взаимоотношенията разкри признаците, за които трябва да внимавате в

...
Експерт по взаимоотношенията разкри признаците, за които трябва да внимавате в
Коментари Харесай

Саботираме ли сами себе си: 6 признака за разпознаване на токсичността

Експерт по взаимоотношенията разкри признаците, за които би трябвало да внимавате в навиците си при запознанства, в това число отбягване, планиране на мании и мечти, и прекомерно благо държание.

Кейт Мансфийлд от Обединеното кралство споделя, че да следите за евентуално токсични черти у колегата си е " извънредно значимо, изключително в случай че имате модел или история на избор на несъответствуващи хора, на корист или нездравословни връзки ", написа Daily Mail.

Също толкоз значимо е обаче да знаем по какъв начин ние самите можем да сме нездравословни или да саботираме себе си. " Превеждам клиентите си през доста обстоен развой на обмисляне, в който изследваме наложителните неща и главното държание при запознанства и идентифицираме алените флагове в нас, които могат да саботират или да повлияят отрицателно на опциите ни за запознанства и триумфа ни ", разкрива тя.

Ето и шест признака, за които следва да следите съгласно експерта: 

1.Избягване

Кейт споделя, че избягването е " огромен проблем, който мъчно се вижда ". Това е по този начин, тъй като то се демонстрира по " фини " способи, само че може да има " смъртоносни " последствия за взаимоотношенията.

" То се демонстрира като отбягване на запознанства за дълги интервали от време и прекомерна " претовареност ", с цел да се избегне самотата, гледане на Netflix и прекалено ангажиране с другари и семейство, жертвайки любовния си живот ", разкрива тя.

" Ако това не ви подхожда, започнете да практикувате медитация, отделяйте време всеки ден, с цел да се свържете с вътрешния си свят, да забавите темпото и да усетите по какъв начин се чувствате. "

Експертът по връзките добави, че това ще ви помогне да идентифицирате потребностите си и да създадете прочувствена връзка с другите.

2. Обсебване и мечти

Тук проектираме какъв желаеме да бъде някой, вместо да отделим време да го опознаем - изясни Кейт. Тя споделя, че това може да докара до изгубване във фикция, " вместо да поемете риска от същинска връзка ". Това може да се прояви като " писане на известия вместо диалози " и поддържане на отдалеченост в продължение на седмици или даже месеци.

" Когато се срещнете с индивида, може да се окаже, че не го изслушвате вярно или не преценявате какъв брой е наличен. Създайте си някои правила, като да вземем за пример да не позволявате изпращането на текстови известия след една седмица и да проведете телефонен диалог, а по-късно и среща на кафе скоро откакто започнете да излизате с някого ", съветва Кейт. 

3. Тревожност и тревожна обвързаност

Експертът по взаимоотношенията споделя, че това е казусът, когато страдаме от проблеми с изоставянето - отсам и повода да станем " нуждаещи се, прилепчиви и тревожни ". Поведението включва бързане да се обвържем прекомерно рано, занемаряване и слаби граници - изяснява тя.

4. Преценка и сериозно мислене 

Това е постоянно срещано събитие, което в действителност може да убие възможностите ви да намерите любовта - предизвестява Кейт, - когато ставате прекомерно придирчиви и имате нереалистични упования към евентуалния си сътрудник. В този случай ще ги съдите за дребни неща, които не са изключително значими, и ще се придържате към " невъзможно високи стандарти ".

" Позволете на хората да бъдат хора и да вършат неточности ", приканва тя. Повечето хора са засегнати и множеството от нас са страдали от разбито сърце, тъй че бъдете общителни, прощавайте за дребните неща.

Това се показва и в липса на достоверност, невъздържание с текстовите известия и с даването на дарове.

Кейт продължава: " Ако това сте вие, несъмнено бих ви предложила да потърсите професионална помощ, както и да запълните личния си живот със занимателни неща, занимания и нови другари, с цел да се чувствате по-малко ангажирани с резултатите от срещите си.

5. Да бъдеш прекомерно благ

Кейт споделя, че неавтентичната захаросаност - или избягването на спорове и прекомерната угодническа настройка - " изцяло отблъсква евентуалните ви сътрудници ". 

" Често си мислим, че е привлекателно да бъдем лесни или благи, само че в действителност това бързо става скучно ", разкрива тя. " Истинската химия постоянно идва от споровете и разликите, а не от това, че просто угаждаме на другия човек.

Експертът по запознанства добави, че множеството хора " усещат, когато не сте себе си ".

" Това основава спиране на връзката и чувство за безсъдържателност или липса на искра ", сподели тя. 'Поемете риска да бъдете изцяло себе си, да изразявате мнението си, по топъл и другарски метод, когато не го вършим, това постоянно води до неуспех на връзката по-късно, тъй като тя не се основава на истината'.

6. Прекалена съревнователност и спорене

От друга страна, Кейт предизвестява, че прекомерната съревнователност или заядливост също е цялостен палач на пристрастеността. Опитайте се да избягвате и прекомерно многото смешки, непрекъснатите смешки могат да станат изтощителни и повърхностни - споделя тя. Вместо това специалистът поучава да се избере " топъл комизъм и самоирония " като метод за основаване на достоверна връзка.

Това постоянно би посочило на вашата половинка, че сте наясно със себе си, което е " доста привлекателно качество ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР